karkow97 Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Siemanko. :D Jaka jest różnica pomiędzy hop up , a bore up? Jak to rozpoznać czy mam to czy tamto? Pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Hop up- system, który podkręca kulki Bore up- zestaw tuningowy, zwiększa ilość powietrza sprężanego cylindrze. Link to post Share on other sites
karkow97 Posted December 19, 2014 Author Report Share Posted December 19, 2014 (edited) Hop up- system, który podkręca kulki Bore up- zestaw tuningowy, zwiększa ilość powietrza sprężanego cylindrze. A jak rozpoznać czy mam to w mojej replice? Bo kupiłem używaną i ma powkładane sporo rzeczy i nie wiem jak to się rozpoznaje ten cały bore up Edited December 19, 2014 by karkow97 Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 BU wygląda trochę inaczej- popacz na zdjęcia ze sklepu i tego, co masz w środku. Link to post Share on other sites
Recommended Posts