White1981 Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Witam Chciałbym zapytać użytkownika wyżej wymienionej repliki o długość lufy wewnętrznej. Chcę JUŻ kupić preckę, a narazie nie mogę rozebrać repliki. To, że w informacjach o produkcie pisze 180mm nic mi nie daje :) Już tak kupowałem i musiałem przedłużać o tłumik repliki, aby zmieścić preckę. Poza tym replika generuje mi 440fps w stocku co także się nie zgadza z informacjami podanymi przez sklepy. http://gunfire.pl/product-pol-1152201463-Replika-elektryczna-karabinka-GR4-CQB-S-MINI-.html Powyżej link do sklepu z którego została kupiona. Leci do niej promyk z RSOVu Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 205mm, wystarczy wejść na stronę producenta. A jak chcesz być super pewnym to wsadź sobie wycior do lufy do momentu aż zobaczysz jego końcówkę w komorze HU, zaznacz przy tłumiku dźwięku i zmierz jaką max możesz zastosować. Quote Link to post Share on other sites
White1981 Posted December 28, 2014 Author Report Share Posted December 28, 2014 Moc znacząco się rożni, więc takie dane nie są dla mnie wiarygodne. Wolę info od użytkownika :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts