PabloWo123 Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Tak jak w temacie zamierzam kupić tą replikę i chce wiedzieć jaki akumulator warto kupić odrazu aby wymienić. Tworzyłem podobny temat o wymianie podstawowy elementów jednak zawężam treść do samego akumulatora... Nie wiem co będzie dobra 7.4V 11.1V nie wiem 15/30C, 20/40C za bardzo nie rozumiem o co chodzi z tymi oznaczeniami więc proszę o rade! Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Bateria tylko 7,4 bo na 11.1 zajedziesz sobie replike. Liczba "C" to określnik wydajności, im więcej tym lepiej. Quote Link to post Share on other sites
zimasek Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Do frontu giety wchodzi mi na styk bateria 18x34x115 - szerokość i wysokość minimalnie większa jeszcze by weszła, ale cokolwiek więcej na długość i nie zmieścisz się pomiędzy tymi plastikowymi mocowaniami lufy w bloku gazowym. Ja osobiście polecam turnigy nanotech 7.4 2200mah Quote Link to post Share on other sites
PabloWo123 Posted January 2, 2015 Author Report Share Posted January 2, 2015 Do frontu giety wchodzi mi na styk bateria 18x34x115 - szerokość i wysokość minimalnie większa jeszcze by weszła, ale cokolwiek więcej na długość i nie zmieścisz się pomiędzy tymi plastikowymi mocowaniami lufy w bloku gazowym. Ja osobiście polecam turnigy nanotech 7.4 2200mah Bateria tylko 7,4 bo na 11.1 zajedziesz sobie replike. Liczba "C" to określnik wydajności, im więcej tym lepiej. Dzięki wielkie, można zamknąć! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts