Johnnybravo Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Witam! Przeszukałem już dosyć duże wiadro internetu i nie mogę znaleźć żadnych przyzwoitych midów do mojej emki. W polskich sklepach same pustki jak za komuny jeśli chodzi o długie PMAGi. Czy znacie jakie kolwiek sklepy gdzie mógłbym dostać tego typu magi? Fajnie by było jakby nie były za więcej niż 150 zl. Pewnie odezwią się zaraz wielce oburzeni, że leniwy i nie chce się mu szukać. Otóż przeszukałem większość sklepów mi znanych i niestety nie znalazłem tego co chciałem. Proszę o waszą pomoc, gdyż nie mam się do kogo zwrócić w tej sprawie. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 (edited) Szukaj na Tajwanie niedobitków produkcji Beta Project. PTS stracił licencję na PMagi i już ich zwyczajnie nie robi. Edited January 7, 2015 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Johnnybravo Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Z tego co wiem to Beta Project ma tylko 75 pojemności co jest troszkę niezadowalające. Chociaż te 90 by się przydało. Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Ehobbyasia.com mają zaróno Beta Projecty jak i PTSy. Ja od siebie polecam te drugie, kosztują trochę więcej ale warto. Nie straszne im żadne upadki. Beta Projecthttp://shop.ehobbyasia.com/beta-project-pmag-75rd-box-set-abs-plastic-black.html#.VK48EyuG9Nw PTShttp://shop.ehobbyasia.com/magpul-pts-120rd-pmagtm-m-version-black.html#.VK473yuG9Nx Quote Link to post Share on other sites
Johnnybravo Posted January 8, 2015 Author Report Share Posted January 8, 2015 ooo najs. Dzięki wielkie! Chciałem zamawiać z angielskiego ebaya, ale na 100% by się to nie opłacało, bo PTSy stoją po 30 funtów co daje ponad 150zł. W twoim linku są po 22 dolce. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Polecam zamawiać po 1 sztuce w paczce. Mniejsze prawdopodobieństwo, że dowalą podatki i wychodzi się dużo na plus. Tylko dodaj notke w każdym zamówieniu, że specjalnie zamawiasz każdy osobno i nie jest to błąd, że otrzymali kilka razy to samo zamówienie. Ja w ten sposób ściągałem 10 sztuk i każdy przeszedł bez podatków. Wyszło mi po 90zł za sztukę ( kurs dolara :D ) Quote Link to post Share on other sites
Johnnybravo Posted January 9, 2015 Author Report Share Posted January 9, 2015 Zamówiłem tego PTSa wraz z przesyłką za stówke. Dzięki wielkie! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts