Ryzbor Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 (edited) Wiesz Huba_lbn, u nas w Poznaniu na dobrą sprawę nie ma miesjcówki w lesie :icon_smile: Ta, która najbardziej podchodzi pod "las" jest na terenie starej pruskiej strzelnicy, więc wszędzie są okopy, wały, ściany i schrony piechoty. Edited January 5, 2015 by Ryzbor Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 @Huba_Ibn - ja mam mośka z AB również na mikro styku, tak więc to jest chyba tylko mit. Quote Link to post Share on other sites
burbus Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Jeśli nie miałeś z tym hobby jeszcze do czynienienia, to radzę wybór taniego ekwipunku i repliki (np. AGM003 lub cm.028 jeśli nie lubujesz się w klimatach strzelb), ponieważ jeśli Ci się to nie spodoba to nie stracisz tyle kasy. Quote Link to post Share on other sites
W-Sumie-Nie Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Grałem trochę w paintball oraz jako małolat strzelaliśmy się, może sprężynówkami ale scenariusze też były ;p Jak mi się nie spodoba to mogę odsprzedać za nie wiele mniej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts