PawełGrzywacz Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 (edited) Witam. Postanowiłem od tego roku zacząć na poważnie bawić się w ASG. Prosiłbym abyście mi doradzili replikę do +/- 800 zł (TYLKO GUNFIRE). Preferuję wygląd NIEAKACZOWY(emeczki wszelakiego rodzaju, hk417, hk416, wg wszystko z rodzaju HK, coś podobne w ten deseń, na pewno wiecie o co mi chodzi). Ważne aby replika miała bardzo dobre spasowanie, oraz aby dało się ją mocno wyciszyć (wypodkładkować), trochę podtuningować, oraz żeby miała cały front grip RIS z czterech stron + ris na górze repliki(muszę jakoś zamontować laser, latarkę, rączkę, kolimator, magnifier). Cena jest orientacyjna, mogę dać trochę więcej. O resztę nie pytam, ponieważ wszystko już mam :-) Replika bardziej do lasów niż CQB, więc poprosiłbym więcej FPSiaków. Nie zniszczcie mnie za tego posta. Trochę znam się na replikach, ale pomoc jest wskazana. Pozdrawiam, Paweł Edited January 3, 2015 by PawełGrzywacz Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 (edited) Tu masz o emkach, wybierz firmę która Ci odpowiada i wróć: http://forum.wmasg.p...bor-ostateczny/ Btw specny nie są tak do końca piękne jak o nich inni mówią. Edited January 3, 2015 by B3Lf öÖö (LastSniper) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts