Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cyma 122 - złamany popychacz

Recommended Posts

Witam,

W tym nietypowym gearboxie zniszczeniu uległ popychacz, przez co teraz dysza jest nie ruchoma. Tą replikę kupiłem na allegro jako używana, niestety nie jest mi znany jej przebieg a sam sprzedawca uważa, że sprzedał mi działającą replikę i ewentualnie jej serwis to grosze. Tak czy inaczej postanowiłem ją zachować. Repliką wystrzeliłem max 3 magi, ten ostatni z bólem bo trzeba było przewracać pistolet "do góry nogami" aby oddać strzał.

I moje pytanie brzmi:

Gdzie taki popychacz dostanę?

Znalazłem coś takiego [LayLax - Nine Ball - Wzmocniony Popychacz - G18C]

http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=2268

ale czy to będzie zgodne z tą cymą? Mogę się mylić ale zdaję się, że ten od LayLax różni się kształtem. W innych sklepach widziałem gearbox dla cm.030 ale obawiam się, że i w nowym gerboxie może wystąpić usterka i dalej problem będzie nie rozwiązany - po za tym gearbox to już pół ceny samego pistoletu.

Oto jak wygląda ten element

IMG_20150106_210420.jpg

W asg dopiero raczkuje, mało się znam na replikach i z trudem jest mi znaleźć odpowiednie wyjście dla tej repliki. Co pozostaje mi zrobić w tym przypadku?

Kupiłem popychacz LayLax, dzień później znalazłem ten popychacz pod nazwą "przerywacz" na alletanio za 11,99zł... Mam nadzieje, że ten LayLax jest wart swojej ceny. Pierwszy mag wystrzelony, dwa zacięcia przy strzelaniu na pojedynczym strzale - kulki to: Gunfire Rockets Professional, i prawdopodobnie stąd te zacięcia przy podawaniu.