Hatch Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 (edited) Witam szanowną brać airsoftową, jakiś czas temu zakupiłem używanego Inteka mt4040 i przez pewien okres wszystko było cacy, bez problemu nadawałem i odbierałem. Ale od pewnego czasu borykam się z małym problemem, otóż, po ustawieniu kanału np 5. nie jestem w stanie odbierać żadnych przekazów, to znaczy, ja mogę gadać i wszyscy mnie słyszą, ale za to ja nie słyszę nikogo. W czym może tkwić problem? Wiem, że poza kanałami głównymi (1-8 ) mt404 posiada również wybór podkanału (1-40 bodajże), ale wcześniej nie musiałem do tej funkcji zaglądać i było w porządku. Teraz, żeby móc odbierać sygnał, muszę ustawić również tą wartość, co wiąże się z z cholernie dużą stratą czasu. Dodam, że monit nic nie daje. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, Hatch. Edited January 16, 2015 by Hatch Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts