alanos1998 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Witam, zastanawiam się nad kupnem repliki do 1000 zł. Chciałbym kupić replikę full metal. Byłem już przekonany do kupna repliki od Specny, jednak zobaczyłem replikę GG i szczerze, nie wiem co o niej myśleć. Body metalowe, w końcu Taiwańczyk, a nie Chiczyk. Jednak przeglądając polskie fora nie znalazłem nic o tej replice. Oglądałem recenzje na YT, jednak w języku angielskim, z którego dużo nie zrozumiałem. Mam więc pytanie, ma/miał ktoś/macał ktoś ją? Jest to dobra replika w tym przedziale cenowym? Replika ma metal body, dobre osiągi, i jest to G&G, a nie Specna, więc moim zdaniem replika godna uwagi Jednak nie chcę kupować w ciemno i wydać 850 zł, a potem załować. Proszę o pomoc. Jedynie co mnie w niej martwi, to plastikowy front, nie wiadomo jak się zachowuje, czy ma luzy itp. Tutaj link do repliki: http://gunfire.pl/product-pol-1152205688-Replika-karabinka-GC16-MOD0-30th-Anniversary-.html Z góry dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Gdyby to był mój wybór to brałbym G&G, nie ma co się martwić o front :) Quote Link to post Share on other sites
alanos1998 Posted January 20, 2015 Author Report Share Posted January 20, 2015 no tak, tylko wiadomo, że też mieć fajnie mieć replikę całą orisowaną. Też nie wiadomo co jest mocniejsze, znal od Specny, czy plastik G&G :D A w Specnie właśnie mi się podoba, że wszystko metalowe i można bardziej poczuć realizm :D Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Weź pod uwagę że przód nie jest cały w RIS :) Ja jakoś większym zaufaniem darzę G&G, bądź co bądź specna jaka by nie była ( a idealna nie jest) to nadal jest tylko chińczyk :P Quote Link to post Share on other sites
alanos1998 Posted January 20, 2015 Author Report Share Posted January 20, 2015 no właśnie wiem o tym. I o tym właśnie mówię, że w tym GG front nie jest cały w RIS, jednak można je tam spokojnie domontować, nawet dają w gratisie.. W sumie na front i tak bym tylko dawał chwyt pionowy/pochylony. Ale miał ktoś ją z forum? :( Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Ale jaki w tym problem, skoro i tak jest on na małej powierzchni, nie bd żadnego problemu ;) Standardowa emka G&G, dobre wykonanie zewnętrzne, w środku też dobrze. Quote Link to post Share on other sites
alanos1998 Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 Czyli sądzisz, że będzie to dobry wybór? Bo chyba jednak Specny nie chcę, jak za prawię kwotę M'ki I klasy mam kupić chińczyka ze znalu :) Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Taki sam mogę to potwierdzić, co prawda mam SG ale w środku siedzi właśnie gierek G&G :) I to jest właśnie to ;) Quote Link to post Share on other sites
alanos1998 Posted January 22, 2015 Author Report Share Posted January 22, 2015 Dobra, dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Promil47 Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Dopiero zauważyłem ten temat, a przed chwilą już napisałem coś o tej replice(którą posiadam) w innym temacie więc żeby się nie powtarzać zarzucam linkiem do postu: http://forum.wmasg.pl/topic/152592-gfg07-cqbr-vs-gfg12-vs-sa-b04-vs-gg-gc16-mod-0/#entry2002441 Pzdr Quote Link to post Share on other sites
alanos1998 Posted January 23, 2015 Author Report Share Posted January 23, 2015 Dziękowałem już tym poście, co zalinkowałeś, ale tutaj też jeszcze raz dziękuję :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts