THEEMIKI Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Witam posiadam replikę AUG 1G od JG w replice są wszystkie części fabryczne.Dzisiaj poszedłem strzelać do tarczy po oddaniu kilku strzałów replika przestała strzelać wyjąłem maga wyrzuciłem kulki lecz jedna utknęła w środku wyjąłem ją i spust zaczął się ciąć aż w końcu przestał się poruszać.Dodam że w okolicy nie ma żadnego komisu. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Ja mam lepszą czcionkę więc nawet jak masz wadę +10 to dasz radę przeczytać. Skąd ją wyjąłeś? Gdzie utknęła? Ciąć? znaczy mechanicznie? Nie komisu a serwisu, następnym razem wsadź czarodzieja może będzie dobrze. ;) Quote Link to post Share on other sites
THEEMIKI Posted January 26, 2015 Author Report Share Posted January 26, 2015 Co do spustu da się go nacisnąć tylko na kilka mm ponieważ się blokuje.Link do zdjęcia miejsca gdzie utknęła kulka http://postimg.org/image/cjixeop5l/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts