Yelon Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Tak jak w temacie. Przymierzam się do zakupu stroju maskującego i potrzebuje porady środowiska :) Który system będzie bardziej odpowiedni do gier ASG biorąc pod uwagę poniższe czynniki: - replika SR15 URX 480fps - działania zarówno atak jak i obrona oraz sporadycznie zwiad - oporządzenie lekkie (brak kamizelki tylko pas taktyczny) - tereny działań: 55% gęsty las 30% "rzadki" las 15% łąka Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Na twoim miejscu zainwestowałbym w Viper Hooda Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 (edited) Również się nad tym zastanawiałem (w planach SAM-R) i również bym szedł w stronę viper hooda (mi przypadł do gustu Sprinter Custom). Edited January 31, 2015 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
K I L E R Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Używałem obu systemów ,zarówno cobry jak i vipera od SCG. Polecam zdecydowanie cobre z racji świetnie skrojonych pleców i zdecydowanie lepszych walorów maskujących w porównaniu do vipera. Różnic w użytkowaniu w zasadzie niema ,oba wdzianka są tak uszyte ,że nic nie przeszkadza ,nie zaczepia się itp Jeśli wybierzesz cobre ,to zastanów się czy nie warto zamówić wdzianka bez kaptura , znacznie lepiej spisuje się porządnie zrobiony kapelusz z farszem maskującym - o wiele więcej spod niego widać i słychać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts