lukihallo Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Co myślicie o tej replice, pytam ponieważ nie mam doświadczenia z tak zwaną edycją limitowaną. Czy oznacza to że są tam jakieś nie typowe rozwiązania czy niestandardowe części ? Ogólnie czy ktoś miał styczność z tym modelem, bo jestem mocno zainteresowany zakupem proszę o plusy i minusy repliki. http://gunfire.pl/product-pol-1152205689-Replika-karabinka-GC4-G26-30th-Anniversary-.html Quote Link to post Share on other sites
djpl Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 replika bardzo dobrze wykonana, jedynie na kolbie występują luzy, przyjemnie się z niej strzela ma duży zasięg i więcej fps niż podają bo ok 450 Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 (edited) A sprawdzałeś na chrono, czy tylko robiłeś wielce miarodajny test na oko... :hahaha: Edited April 13, 2015 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
djpl Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Na chronografie Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 To zrób zjdęcie wyników z chrono, bo ja i pewnie reszta użytkowników forum na pewno Ci nie uwierzy, tymbardziej że jesteś na forum od miesiąca.... Quote Link to post Share on other sites
Kuca Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Kolega "djpl" może mówić prawdę... kumpel kupił G&G M-kę z PBB nie pamiętam modelu miało być 380fps było 430 bodajże... również na chrono mierzone. Co do M-ki z tematu... również rozważam jej zakup i przegrzebałem pół internetu i nie wiele znalazłem informacji od użytkowników... wygląda mega ciekawie i osiągi pisali że są również bardzo dobre... ale nie wiem jak to się wszystko trzyma z biegiem czasu. Przede wszystkim boję się o RIS ABS`owy z przodu i ten pierścień... czy to się nie wyrobi albo nie pęknie bo tam bateria wchodzi... chociaż na filmach widać że pierścień jest elementem stałym a do zdjęcia RIS`a iągnie się za laser z przodu. Quote Link to post Share on other sites
djpl Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 GC4 nie ma lasera z przodu :) katuje ja od jakiegoś czasu i bardzo fajnie chodzi, co do chwytu przedniego to jest w miarę mocne i jeszcze nic nie złamałem :) jedyny mankament to czasami potrafi się wypiąć górny chwyt więc wystarczy trochę taśmy i po problemie :) Quote Link to post Share on other sites
cinollozowski Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 (edited) Dla tych co się boją o wytrzymałość "Plastiku" G&G :3 (PS: Zgodnie z tym co mówi ten miły Pan, ten egzemplarz ma całe body z tego "plastiku, mimo, że to nie CM) Edited April 7, 2015 by cinollozowski Quote Link to post Share on other sites
chylek Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Właśnie po obejrzeniu tego filmiku jakieś 2 tygodnie temu doszedłem do faktu, że moja repliką będzie jakiś CM od G&G, nie jest to zwykły ABS, tylko wytrzymały polimer. Repliki tych Serii mają długa żywotność, wg. mnie lepszy "plastkowy" CM od chińskiego kruchego ZnAl'u. Płacimy tutaj za bebechy bo jakby nie patrzeć zestawy nie posiadają ani akumulatora ani ładowarki. ~~CHyLeK Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Blabla... nie jest to zwykły ABS, tylko wytrzymały polimer. Repliki tych Serii mają długa żywotność [...] wg. mnie lepszy "plastkowy" CM od chińskiego kruchego ZnAl'u. ~~CHyLeK Lol. Poza tym, ABS to jest właśnie wytrzymały polimer i jest w G26 używany. Płacisz głównie za markę, bebechy są dobre tak długo, jak nie zachce Ci się tuningu G&G. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts