Mrozoso Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Jak w temacie, szukam magnifiera z systemem FTS do kolimatora Eotech 552 ... Co jest warte uwagi (firma/model/...), czy chinole pokroju : http://www.taiwangun.com/magnifer-3x-typ-fts-black-acm?from=listing&campaign-id=19 , http://www.taiwangun.com/magnifier-1-5-5x-typ-et-black?from=listing&campaign-id=19 to wielkie zło? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Sam mam ten z pierwszego linku i jest dobry. Boli tylko montaż, który musiałem mocno podklejać żeby nie latało. Quote Link to post Share on other sites
Mrozoso Posted February 15, 2015 Author Report Share Posted February 15, 2015 Sam mam ten z pierwszego linku i jest dobry. Boli tylko montaż, który musiałem mocno podklejać żeby nie latało. Jak z pokrywaniem się z osią eotecha? Co konkretnie podklejałeś/co latało? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Podklejałem izolką szynę ris gdyż latał w przód/tył. Z eotech552 pokrywa się trochę gorzej gdyż tył opada (siła środka masy tutaj działa) ale to też podkleiłem :D. Wszystko gra i chodzi teraz. Quote Link to post Share on other sites
Mrozoso Posted February 15, 2015 Author Report Share Posted February 15, 2015 Podklejałem izolką szynę ris gdyż latał w przód/tył. Z eotech552 pokrywa się trochę gorzej gdyż tył opada (siła środka masy tutaj działa) ale to też podkleiłem :icon_biggrin:. Wszystko gra i chodzi teraz. Dzięki za opinię, chyba się na niego skuszę bo 200zł to nie majątek a taki magniefier na dalsze dystanse to fajna sprawa. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Ogólnie nawet do obserwacji terenu ciekawy ;) Quote Link to post Share on other sites
Mrozoso Posted February 17, 2015 Author Report Share Posted February 17, 2015 Ogólnie nawet do obserwacji terenu ciekawy :icon_wink: Da się w nim regulować ostrość, w okularze jest taka śrubka ... , czy jeśli ją poluzuję to mogę ostrość regulować? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts