Tomciaz Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Czołem. Od nowości mój RK-02 miał lekko krzywo nawiercony otwór pod muszkę w podstawie. Postanowiłem wymienić całą podstawę, ale z tego co widzę w internetach podstawy muszki nie posiadają gwintu pod urządzenie wylotowe. Co więcej, gwint w fabrycznej podstawie po prostu ściąłem podczas odkręcania wspomnianego urządzenia. Pytanie: czy jest do dostania gdziekolwiek podstawa z gwintem? Czy da się jakoś wydobyć gwint ze strej muszki (mogę go uratować mimo, że jest z gównolitu)? Quote Link to post Share on other sites
Ardici Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ja w swoim kupiłem po prostu to: http://archiwum.allegro.pl/oferta/podstawa-szczerbiny-kpl-do-ak47-aks-i4661920655.html Quote Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted March 2, 2015 Author Report Share Posted March 2, 2015 Chodzi mi o podstawę muszki ;). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts