Domin007 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Serdecznie zapraszamy Kolegów na grę ASH pod Łodzią, w dniach 8-9 maja br. Latem 1944 r., na terenie poligonu SS gdzieś między Dębicą a Mielcem w wyścigu o tajemnice niemieckiego programu rakietowego zmierzą się doborowe oddziały Wehrmachtu, SS oraz Luftwaffe z nieustępliwymi żołnierzami Armii Krajowej wspartymi przez brytyjskich komandosów i amerykańskich Rangers. Wszystkie informacje na podforum łódzkim: http://forum.wmasg.pl/topic/153639-operacja-kusza-8-9-v-2015-r-karolew-k-aleksandrowa-lodzkiego-ash/#entry2014257 lub w razie wątpliwości u mnie na PW. Zapisy na PW do xProboszcza. Zapraszamy! Quote Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Logistyczno organizacyjnie: -zgłoszenia do mnie na PW (tak jak pisał Dominik) - na miejscu gwarantowane: parking, pole namiotowe, WC, grill, ognisko, kryta stołówka, prąd. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 Miło mi poinformować, że gra się jednak odbędzie. Zapisy są wciąż otwarte, szczególne zapotrzebowanie jest na żołnierzy Armii Krajowej. Stylizacja partyzancka nie jest szczególnie kosztowna, więc tym bardziej zapraszamy. W razie jakichkolwiek pytań, proszę śmiało pisać PW lub w temacie na łódzkim podforum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts