koszyq Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 (edited) Witam, zamontowałem w specnie komorę prowina i mam pytanie: jak jest ten bolec to on powinien być przykręcony mocno i na niego sprężynka, czy może ma idealnie dociskać komorę do gb? Jak u siebie to rozwiązaliście? Wam też ta komora lata tak na boki? I przy okazji jak poznać czy gb>komora nie ma nieszczelności? Edited March 10, 2015 by koszyq Quote Link to post Share on other sites
pablito77 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Mam komorę ProWin i tej śrubki to nawet nie wkręcałem nigdy i było super, najlepsza komora jaką mam. Inna sprawa, że do body Specny wogóle nie byłem w stanie jej zainstalować. Do prawidłowego spasowannia uppera i lowera, a tym samym włożenia pina brakuje mi około pół milimetra może nawet odrobinę mmiej. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Obydwie sprawy rozbijają się o prawidłowo dobraną długość tego wkręcanego bolca dociskającego komorę do GB. Quote Link to post Share on other sites
pablito77 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Nie rozbijają się obie, bo jak napisałem komorę tą montowałem bez tego bolca w kilku różnych body, różnych producentów i problemu nie było. Quote Link to post Share on other sites
koszyq Posted March 11, 2015 Author Report Share Posted March 11, 2015 Jak nie wkrecales to moze miales sprezynke na lufie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts