DiakonStar Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Wystąpił u mnie problem. Mianowicie, po zmianie pękniętego szkieletu gb na wzmocniony stalowy ni w ząb nie mogę uszykować zatrzasku magazynka. Jest on luźny, lata sobie, wypada. Sprężynka jest luźna. Problem w tym, że na gb nie ma jak to nazwać, "oczka" by ten zatrzask dobrze chodził. Na zdjęciach był ten zatrzask a na tym co mi przysłali go nie ma. jakieś pomysły jak to zrobić? Replika to M4 Boyi. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Wybrakowany szkielet, to oczko musi być. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Może dłuższa sprężynka + podkładka, tak by opierała się o body z drugiej strony zamiast o ten pierścień na gearboxie załatwią sprawę. Nie testowałem takiego rozwiązania, ale to pierwsze co przyszło mi do głowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts