clown Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 (edited) http://shop.ehobbyas...ml#.VRWrN_yG-T8 Zamierzam sprowadzić sobie dwie repliki APS w tym jeden CAM870, moje pytanie się tyczy, czy nie będzie problemu z jej legalnością u nas? Replika nie posiada lufy wew. 6mm i przez to mam lekkie wątpliwości. Wolę zapytać się ogarniętych w temacie, niż składać wyjaśnienia w prokuraturze. Pozdrawiam. Edited March 26, 2015 by clown Quote Link to post Share on other sites
czortkot Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Jest legalne. Quote Link to post Share on other sites
clown Posted March 26, 2015 Author Report Share Posted March 26, 2015 No i o to mi chodziło, temat do zamknięcia. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Summer22 Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 jest legalne, sam sprowadzałem i nie było problemu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts