gvlax Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Czy ktoś już poruszał temat? Nie dostałem, żadnych wyników wyszukiwania... Targi EXPOShooting 15-17 maja 2015 roku. Mam nadzieję, że dojdą do skutku i będą na niezłym poziomie. "Zakres branżowy" wygląda ciekawie ... Link to post Share on other sites
Vaco Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Też mam taką nadzieję. Planujemy się wybrać :-) Link to post Share on other sites
kolter Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Zapraszamy na stoisko broń.pl Zabraliśmy ze sobą dużo fajnych produktów, mamy dla Was rabat targowy 10% i codziennie turniej strzelecki, w którym do wygrania nagrody o wartości ponad 5000 zł. Więcej szczegółów na naszym blogu a pierwsze zdjęcia z imprezy już na facebooku. Pozdrawiam Konrad Frątczak Link to post Share on other sites
kolter Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 zapraszam do zapoznania się z filmem z targów oraz fotorelacją. http://www.bron.pl/blog/relacja-z-targow-exposhooting-2015-w-sosnowcu/ Link to post Share on other sites
Vaco Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Kolter - ja mogę Wam coś doradzić jeżeli chodzi o samo stanowisko, ok? :-) Pozwólcie więc, że zacznę od pochwał: - super dziewczyny, miło się rozmawiało - prezenty/gratisy, które rozdawały tak samo spoko - dużo do oglądania, sprzęcik fajny - jak się poprosiło, to można było zobaczyć sprzęt, pomacać i dowiedzieć się tego i owego ALE! Mam ogromnego minusa dla Was, którego mam nadzieję, że weźmiecie pod uwagę przy następnej próbie rozłożenia stanowisk..wiecie już o co chodzi? Łuki i strzały z ostrymi grotami. Byliśmy tam w trzy osoby, stoję u Was na środku stanowiska, oglądam dziewczyny i sprzęt gdy nagle mym oczom ukazał się taki oto widok: dwóch typów, około 18/20 lat przyszło popatrzeć, zainteresował ich łuk który wisiał obok tarcz strzeleckich, wzięli go w łapy oglądali i nagle jeden typ wyrwał z tarczy strzałę, założył na cięciwę i posłał w tłum trafiając jakiegoś przypadkowego człowieka w plecak. Widzieliście to? Koleś który strzelał się tylko zaśmiał, drugi powiedział "jak coś to my niczego nie dotykaliśmy" i poszli sobie, a trafiony nie wiedział co się stało, zabrał strzałę i chyba Wam oddał. Link to post Share on other sites
Recommended Posts