Ignaś_24 Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 Witam, mam pytanie, czy ktoś posiadający metalowy korpus do M4/M16 firmy APS, taki jak ten tyko czarny: http://www.taiwangun.com/komora-zamkowa-i-spustowa-do-asr-deb-aps?from=listing&campaign-id=19 może polecić mi pasujący do niego delta ring? Bo delta ring od Classic Army niestety załapuje tylko początek i potem staje i nie chce iść dalej. Wiem, że ceny delta ringów to mniej niż 70 złotych ale nie chce ślepo strzelać, który mógłby pasować. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam Jakub Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Delata ringi mają gwintowanie metryczne lub calowe. Bardziej popularne jest calowe. Dawno się tym nie interesowałem ale metryczne miały Mki od TM, ICS i właśnie niektóre CA. Ale możliwe jest też że twój ring od CA jest calowy, a APS ma gwit metryczny. Poszukaj na zagranicznych forach jaki gwit ma body APS i dobierz odpowiedni ring. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts