Reynolds Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Cześć! Kupiłem sobie ostatnio mid-capy od BattleAxe, PMAG-i na 70 kulek. Kiedy chciałem zobaczyć jak wchodzą do gniazda M4 okazało się że do włożenia należy użyć sporo siły, o wyjęciu nie mówiąc. Podpiłowałem z lekka jeden z magazynków ale niewiele to daje. Spotkał się ktoś już z podobnym problemem? Piłowanie pomogło? Ciężki mi też sprecyzować co dokładnie zawadza, bo mam upatrzone dwa takie punkty ale liczę że ktoś podzieli się ze mną problemem :D Quote Link to post Share on other sites
Delici0us_pl Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Pmagi MIDY od battleaxe? Nigdy nie takich żem nie widział na oczy. W każdym razie, jeśli masz problem z włożeniem tych magów to raczej nie jest to problem konkretnego punktu, tylko magazynek jest za gruby po całości. Przy okazji podlinkuj skąd je kupiłeś bo nigdy nie słyszałem o battleaxowych pmagach midach. Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Midy są w Azteko http://azteko.pl/battleaxe-polimerowy-magazynek-mid-cap-na-70-kulek-do-serii-m4-black-p-9928.html Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Cześć! Kupiłem sobie ostatnio mid-capy od BattleAxe, PMAG-i na 70 kulek. Kiedy chciałem zobaczyć jak wchodzą do gniazda M4 okazało się że do włożenia należy użyć sporo siły, o wyjęciu nie mówiąc. Podpiłowałem z lekka jeden z magazynków ale niewiele to daje. Spotkał się ktoś już z podobnym problemem? Piłowanie pomogło? Ciężki mi też sprecyzować co dokładnie zawadza, bo mam upatrzone dwa takie punkty ale liczę że ktoś podzieli się ze mną problemem :icon_biggrin: Wyjmij zwalniacz magazynka, wsadź w tak przygotowane gniazdo magazynek i zobacz jak daleko wchodzi i ile potrzeba żeby zatrzask maga go złapał. Wtedy zobaczysz ile cię czeka piłowania. Te magi wyglądają jak te acmy, które kiedyś sprzedawał taiwangun i je trzeba było długo molestować pilnikiem żeby w ogóle jakoś to banglało. Quote Link to post Share on other sites
Seterus Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Mi na początku też nie wchodziły (mam dwie sztuki, replika Specna Arms) i problem leżał po stronie dzyndzla który nie pozwala kulkom opuścić magazynek za wcześnie. Nie wiem, czy sprężyna była za mocna, czy ten dzyndzel źle odlany... w każdym razie z czasem jak parę razy pchałem do gniazda i próbowałem nabić szybkoładowarką to zaczęły hulać po Bożemu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts