ydoum Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 Chodzi mi tu o 'loading nozzle' z angielskiego; czy mamy ową część zamienną dostępną w PL? Przeszukałem internet i dupa. Niestety mój SCARek przyjechał albo z ułamanym bolcem od dyszy, albo po oddaniu kilku strzałów na sucho plastik się po prostu wyłamał (reinforced my ass...) Już widzę, że najlepiej byłoby dopaść aluminiową od RA-Tech, ale nawet ciężko jest już je dostać za granicami kraju. Czy są więc gdzieś dostępne u nas chociażby plastikowe zamienniki, żeby nie sprowadzać w przyszłości z dodatkowymi kosztami spoza kraju? Quote Link to post Share on other sites
lynx79 Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Ja miałem identyczny problem od nowości. Replikę odesłałem do Taiwangun i naprawili na gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
ydoum Posted May 2, 2015 Author Report Share Posted May 2, 2015 Ja miałem identyczny problem od nowości. Replikę odesłałem do Taiwangun i naprawili na gwarancji. Też Taiwan, ale fakt faktem oni tego nie naprawiają bo sami nie mają zamienników. Dlatego dają sobie tydzień na naprawę, bo mniej więcej tyle zajmuje sprowadzenie nowej, plastikowej dyszy do Polski. Odesłana i czekam na naprawioną. Tak czy siak będę szukał metalowego zamiennika, bo bez niego znowu szybko wróci na serwis. Quote Link to post Share on other sites
lynx79 Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Zawsze będziesz mógł postrzelać czekając na metalową :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts