Superdreadnought Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Witam.Mam dwa pytania: Po pierwsze-czy można zamocować jakoś szynę montażową na lufę shotgun'a Smith&Wesson M3000 od Cybergun,żeby się dobrze trzymała i nie przesuwała,byle bez uszkadzania repliki,tzn.wiercenia otworów,klejenia cyjanoakrylem,itp... A po drugie-czy widzicie sens w montowaniu chwytu taktycznego na tą,,pompkę", ,,odciągacz" czy co to tam jest do ładowania w shotgun'ach?Nie wiem gdzie,ale kiedyś w Internecie czy w jakiejś gierce widziałem coś takiego. Pilnie proszę o odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Chwyt typu maddog - można pobawić się w dopasowanie. Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 A te cymbergaje nie były od razu z szynami sprzedawane? nie miałem ale tak mi wyskakuje bez liku zdjęć w goglach z szynami... Quote Link to post Share on other sites
Superdreadnought Posted April 27, 2015 Author Report Share Posted April 27, 2015 Tak,ma szyny,ale na Gearbox'ie,a ja potrzebuję na lufie,żeby móc przyczepić na niej celowniki mechaniczne,a na Gearbox'ie jest z mała odległość muszki od szczerbinki. Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Na Remigiusza to są takie cuda ale tutaj... Quote Link to post Share on other sites
Superdreadnought Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 Dobra,ostatniej wypowiedzi nie rozumiem.Ja się tylko pytam,czy nie dałoby się jakoś przytwierdzić szyny montażowej na lufie bez uszkadzania repliki(tzn.bez klejenia,bez robienia otworów i przykręcania śrubami...),tak by się to dobrze trzymało i nie poruszało. Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Remigiusz = Remington (domyślnie Model 870) jak mniemam. ;) Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 B-E-D-A ma prawdę. A ja jak mniemam to na taki "almost odpust" nic sensownego bez wiercenia i klejenia nie znajdziesz... A jeżeli ktoś gdzieś popełniłby taki grzech i wyprodukował szynę akcesoryjną to byłaby droższa 3x od samego shota... Quote Link to post Share on other sites
Superdreadnought Posted May 1, 2015 Author Report Share Posted May 1, 2015 No w sumie to masz rację.Po prostu wolałbym mieć jakieś mechaniczne przyrządy celownicze (ostatnio zastanawiam się nad zestawem składanych przyrządów celowniczych GEN I) i obawiam się,że na tej krótkiej szynie na Gearbox'ie nie będzie można uch używać.Zastanawiam się,czy nie dałoby się zamontować jakiejś szyny przedłużającej i na niej te celowniki,ale znowu przyrządy będą trochę wysoko...Poradzi ktoś??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts