MonsterCat Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Witam Posiadam replikę jak w temacie. Pytanie nastepujące ponieważ kupiłem kolimator i przy celowaniu przeszkadza mi przedni celownik który zdemontowalem. Jest w nim prowadnica która stabilizuje przednie szyny ris gdy wyjmę prowadnice szyny są lekko lozne natomiast jak ja włożę to nie mam do czego jej przymocować be celownika z tylu wchodzi w otwór a z przodu jest lozna. Macie moze jakieś wskazówki jak to zrobić żeby było dobrze i stabilnie pózniej zamiesCze zdjęcia pokazujące jak to wyglada. Góry dziękuje za wskazówki i proszę o wyrozumiałość Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 1. Demontujesz podstawę muszki. 2. Bierzesz brzeszczot. 3. Ucinasz tam gdzie zaczynają się "nóżki". 4. Wygładzasz szlifierką, papierem ściernym ,klockiem ściernym czy co tam sobie wymyślisz. 5. Montujesz wszystko razem Quote Link to post Share on other sites
MonsterCat Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 Taki miałem zamiar Piła kątowa pózniej wygładzić i pomalować Eby było to estetyczne. Natomiast myślałem ze istnieje jakieś inne rozwiazanie bez konieczności ucinania muszki jakaś cEsc zastępcza do kupienia cos tanio dzięki za odpowiedz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts