EndeBeats Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Witam, mam problem z tą repliką. Spust reaguje za około 2-3 naciśnięciem. Wcześniej strzelałem normalnie. Replikę odłożyłem na 2 godziny - teraz tak samo. Jest to nówka, wczoraj ją dostałem. Link to post Share on other sites
Nath Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Kupowałeś nówkę w sklepie? Odsyłaj, powołując się na niezgodność towaru z umową. Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 To znaczy, że nie ma żadnego protipu na naprawę tego gnata? Nie wiem, czy przyjmą, przez moją nieuwagę muszka ma małe wgniecenie (wiadomo gównolit). Link to post Share on other sites
Nitro Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Musiałbyś nasmarować mechanizm spustowy. Miałem kiedyś to samo, i przyczyną była oderwana powłoka chromowa jednego z elementów. Odsylaj na gwarancję. Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 (edited) Właśnie znalazłem Twój temat: Problem został ostatecznie rozwiązany.Nie wiem po jakiego grzyba chińczyki chromują elementy mechanizmu,ale to właśnie ten chrom powodował te zacinki spustu.Schodził łatwiej,niż farba z korpusu,przez co powstały nierówności.Lekko spolerowalem szmatką ten element,nasmarowałem go i problem zniknął.Do tego ciut mocniej dogiąłem tą sprężynkę,i jest mocniejszy opór podczas strzału. Edited April 30, 2015 by EndeBeats Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 1, 2015 Author Report Share Posted May 1, 2015 Problem solved. Rozebrałem eRkę według tego tutka: http://www.airsoftohio.com/forums/showthread.php?t=28703, złożyłem i klamka znów działa. Proszę o zamknięcie :icon_razz2: Link to post Share on other sites
Recommended Posts