thejanek012 Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Siemanko ! Chcę zacząć zabawę w Airsofcie z pistoletem. Zastanawiam się nad elektrykiem lub gaziakiem. Chcę wiedzieć jakie modele są najlepsze ( zależy mi na tym, by nie wydać za dużo ). Koniecznie pistolet, gdyż chcę tylko "liznąć" airsoftu. Poza tym z pistoletem czuję się lepiej niż z bronią długą. Więc oczekuję propozycji :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 1. Chcesz brać udział w normalnych strzelankach? Czy tylko postrzelać do puszek/kolegów z gaziakami lub shotgunami? 2. Wysil się i poszukaj chociaż kilku modeli, podaj przedział cenowy. 3. Przeczytaj podpięte tematy. Tymczasowo zamykam, przyłóż się jeśli oczekujesz naszej pomocy. Użyj opcji "Zgłoś" to otworzę. Chcę zobaczyć, że włożyłeś w to więcej wysiłku. Quote Link to post Share on other sites
thejanek012 Posted May 1, 2015 Author Report Share Posted May 1, 2015 Siemanko ! Zamierzam kupić replikę na Green Gas - pistolet Beretta M92F. Jeśli ktoś korzystał lub korzysta z tego pistoletu i ma z nim dość długi staż, prosiłbym taką osobę o informacje. Oto co chciałbym wiedzieć : Czy warto go kupić ? Jakie ma zalety ? Jakie kulki do niego pasują najlepiej ? Ile kulek można z niego wystrzelić (z pełnym zbiornikiem green gasu) ? P.S : Znalazłem ten pistolet za 105 zł, jeśli ktoś zna stronę, gdzie mogę go kupić taniej (chociaż ja i tak znalazłem go po obniżce) to prosiłbym o link. Z góry dziękuję :icon_razz2: Janek. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Zdajesz sobie sprawę z tego, że nie dałeś linku ani nie podałeś producenta? Czemu nie zgłosiłeś się do mnie w celu otworzenia poprzedniego Twojego tematu? Edit: Połączyłem tematy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts