WszystkoZajęte Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Witam! Dzisiaj, podczas impregnacji obuwia dowiedziałem się, że mam rozdarcie w okolicach noska. Szukając w internecie znalazłem tylko łatki do odzieży, ale po czytaniu wcześniej wątków o impregnacji zwracam szczególną uwagę na to, czy jest w specyfikacji "do obuwia". Niestety głucho wszędzie, a membranę chciałbym naprawić. W związku z tym mam pytanie do społeczności WMASG. Czy można podkleić takową łatkę - link - do wnętrza buta w miejscu rozdarcia? Czy to ma w ogóle sens i prawo bytu? Czy może muszę kupić nowe buty? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Pazurków się nie obcinało ? ;-) (żarcik oczywiście) Łaty do ciuchów długo w bucie nie pociągną, szkoda zachodu. O ile jest to małe rozdarcie to zabezpiecz w tym miejscu dobrym elastycznym klejem. Jeśli większe no to albo ryzykujesz odparzenia i przemoczenie w tym miejscu, albo kupujesz nowe buty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts