hubi162 Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Witam , w zwiazku z tym ze na terenie Leszna nie spotkalem ekipy ktora preznie trenuje ASG , tylko same niedzielne co dwa tygodnie strzelanki po 6osob. Wychodze z Pytaniem czy Ludzie z Leszna i okolic byli by zainteresowani stworzeniem ekipy aktywnej gdzie strzelanki nie beda sie odbywac raz na dwa tygodnie, osoby z ktorymi mozna by bylo potrenowac w praktyce taktyke czarna/zielona , i w zgranej ekipie od czasu do czasu udać się na jakieś wieksze wydarzenie ? :> Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Gdybyś napisał dzień wcześniej, to zabralibyśmy Cię na dzisiejszy nasz trening LRRP ;) Z racji tego, że część Pingwinów jest z Poznania, a część z Wrocławia, spotykamy się na wspólnych treningach w pół drogi - właśnie w okolicach Leszna. Dziś akurat w okolicach Trzebani zrobiliśmy kilkanaście kilometrów rekonesansu po lasach. Monitoruj nas na FB, rozważamy zorganizowanie w czerwcu otwartego treningu, może nawet mini symulacji w okolicach Leszna. Quote Link to post Share on other sites
hubi162 Posted May 10, 2015 Author Report Share Posted May 10, 2015 Gdybyś napisał dzień wcześniej, to zabralibyśmy Cię na dzisiejszy nasz trening LRRP :icon_wink: Z racji tego, że część Pingwinów jest z Poznania, a część z Wrocławia, spotykamy się na wspólnych treningach w pół drogi - właśnie w okolicach Leszna. Dziś akurat w okolicach Trzebani zrobiliśmy kilkanaście kilometrów rekonesansu po lasach. Monitoruj nas na FB, rozważamy zorganizowanie w czerwcu otwartego treningu, może nawet mini symulacji w okolicach Leszna. Jak bedziecie robili jakies strzelanki cos dajcie znac :) Quote Link to post Share on other sites
mara08 Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Mam ten sam problem tylko ,iż pochodzę z Kaczkowa. Z przyjemnością udałabym się na takie spotkanko :D Quote Link to post Share on other sites
hubi162 Posted May 10, 2015 Author Report Share Posted May 10, 2015 Mam ten sam problem tylko ,iż pochodzę z Kaczkowa. Z przyjemnością udałabym się na takie spotkanko :icon_biggrin: z ludzmi ktorych udaje mi sie wyrwac z kleszczy nierobstwa i lenistwa bedziemy chcieli zalozyc mala grupke leszcynska ktora bedzie aktywnie brac udzial w strzelankach regionalnych jak i organizowac swoje male . Mara napisz mi PW pozniej na fejsie sie zgadamy jak bede zakladac grupe w ktorej bedziemy wstepnie wymyslac nazwe teamu :D Quote Link to post Share on other sites
Rejd Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Działamy kawałek od Leszna w okręgu kilku miast ( Śrem , Gostyń , Krzywiń , Kościan , Czempiń ) + kilku przyjezdnych jak nie masz problemów z transportem to czasem robimy coś więcej niż ebanki . Tu masz namiary http://kpwasg.pl/index.php Quote Link to post Share on other sites
hubi162 Posted May 11, 2015 Author Report Share Posted May 11, 2015 Działamy kawałek od Leszna w okręgu kilku miast ( Śrem , Gostyń , Krzywiń , Kościan , Czempiń ) + kilku przyjezdnych jak nie masz problemów z transportem to czasem robimy coś więcej niż ebanki . Tu masz namiary http://kpwasg.pl/index.php Odezwe się do was ;) Quote Link to post Share on other sites
vegeta220 Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Hej ja również jestem zainteresowany spotkaniami na terenie Leszna :D Pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts