xVirtualisx Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 (edited) Witam, Nie ukrywam na ASG nie znam się jakoś specjalnie ale coś tam wiem. Chciałem się dowiedzieć co można wymienić w tej snajperce http://www.taiwangun...&campaign-id=19 Nie wiem co mam w niej wymienić żeby osiągi były mniej więcej 540-570 fps. Jeśli byście mogli napisać byłbym wdzięczny :icon_smile: PS: I żeby polepszyć celność. Edited May 12, 2015 by xVirtualisx Link to post Share on other sites
Krwawy Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 (edited) -Lufa Prometheus -Gumka HU Km-Head lub Action Army +uszczelnienie komory a najlepiej to jej wymiana na TM To poprawi celność ;) Dalej zależy co chcesz spring czy gaz? Edited May 12, 2015 by Krwawy Link to post Share on other sites
xVirtualisx Posted May 12, 2015 Author Report Share Posted May 12, 2015 Spring Link to post Share on other sites
progressive Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 (edited) Jeśli spring to na pewno zespół spustu. Do tego prowadnica sprężyny, cylinder, głowica cylindra, tłok i oczywiście sprężyna. Taniej i mniej problemowo wyjdzie Ci Mancraft. Edited May 12, 2015 by progressive Link to post Share on other sites
Krwawy Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Popieram przedmówcę i chciałbym dodać że te części nie kupuje się firmy np. Airsoftdno...Nie wiem czy rozumiesz i jesteś tego świadomy ale snajperka to ogromne koszty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts