DiceMan321 Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 (edited) Witam, gdy przeszukiwałem gunifre w poszukiwaniu gogli natrafiłem na to: http://gunfire.pl/pr...rsal-Smoke.html Ktoś je kupował, testował? (Albo kupował inne tanie okulary/gogle cenionych firm) Chciałbym wiedzieć czy nadają się do używania (jeśli przeciwnicy oraz ja używamy AGM 003) Ps: Ktoś mi wytłumaczy dlaczego on ma takie rany? Edited May 13, 2015 by DiceMan321 Quote Link to post Share on other sites
Yeah Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Okulary to bolle/ess/uvex ivo ja używam i jestem bardzo zadowolony :) A te rany ma,bo ta jego koszuleczka, to jakby jej nie miał, to w sumie różnicy by nie było ... Kiedy masz mudnur, pod mundurem np koszulke z krótkim rękawem i do tego kamizelkę, to nie poczujesz nic, w nogę co najwyżej lekkie ukłucie ;) Poza tym odległość, z której strzela jest na oko 5-8m ... więc tymbardziej nie ma się co dziwić. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Okulary powinny wytrzymać, ale po pierwsze nigdy nie zakładaj, że będziesz się strzelał tylko z AGM, bo może ktoś nowy dojdzie do ekipy, ktoś kupi mocniejszą replikę albo pójdziecie z kumplami na jakąś większą strzelankę. Po drugie, radziłbym kupić okulary nieprzyciemniane - zrobi się pochmurno lub wejdziesz do jakiegoś ciemnego pomieszczenia i guzik zobaczysz. Co do ran. Zdarzają się. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts