krzysiu2003 Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Hejka :) Jestem tu nowy :) Ostatnio kupiłem replikę cm28 w bardzo okazyjnej cenie. W związku z tym zostało mi trochę pieniędzy. I tu moja prośba. Chciałbym przerobić mojego kałacha na snajperke. Dajcie propozycje do 100zł. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
mareq Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 :) Przedłuż lufę za pomocą gazrurki (na złomie wyhaczysz za grosze), Na allegro kup linetę za 60zł i przymocuj izolką. Pozostanie ci kilka złotych. Za nie kup pędzel i jakąś farbę i pomaskuj. Sorry, nie mogłem się powstrzymać :). Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Za stówkę sie nie da... Sama lufa, która poprawi celność to wydatek ponad stu złotych. Do tego dochodzi lepsza gumka (30-50zł), komora też się przyda nowa, mocniejsza sprężyna (a za tym idą tłok, zębatki, może silnik). Narazie kup sobie dobrą gumkę HU - to poprawi Ci zasięg - i batkę LiPo wraz z ładowarką (ale już taka inwestycja to stówka). Link to post Share on other sites
Recommended Posts