Klusek_01 Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Witam wszystkich :) To mój pierwszy post na tym forum, choć szkoda, że w takich okolicznościach. W zeszłym tyg przyszedł do mnie zamówiony na Taiwanie shotgun agm 003. Pełen entuzjazmu poczytałem to i owo, zasięgnąłem rady bardziej doświadczonego kolegi i zdecydowałem się wypróbować replikę. Po 'zrobieniu' bodaj 6 magazynków miałem dziwne wrażenie, że w broni ciągle coś lata w środku. Poczytałem znów forum i dowiedziałem się o kiepskiej konstrukcji słupka w tej replice. Zdecydowałem się wymienić słupek i sprężynę. Niestety po wielu nieudanych próbach nie udało mi się zaimprowizować odpowiednich częśi, a na domiar złego złamała się jedna z części mechanizmu spustowego. Przyznam, że cała sprawa jest dość dołująca, ponieważ to moja pierwsza replika i kompletny początek przygody z tym tematem, a tu taki falstart. Chciałbym zapytać o rady w związku z moja sytuacją, może ktoś może mi pomóc z tymi usterkami (jestem ze Śląska)? Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
emiliano807 Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 nie da rady nic z tym zrobić :( Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Szukaj na komisie używek na części. Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 To jest tak tania replika, że szybciej i prościej będzie kupić drugą sztukę. A potem przed ewentualnym grzebaniem w niej chwilę się zastanowić czy wogóle ma się pojęcie za co się bierze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts