FlyneX Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 (edited) Hej, witam wszystkich - to mój pierwszy post! Więc tak - poszukuję czegoś naprawdę super taniego do zabawy raz, dwa razy na miesiąc, zupełnie samemu, tylko latem. Bez żadnych przyjaciół, klubów, zawodów. Wiatrówka pistolet ma służyć do strzelania na bliską odległość do puszek, pudełek, czasem do tarczy, drzew itp. Odległość około 20-40 metrów maks. Pistolet może być używany, ale z kwotą do 150zł. Myślałem o czymś gazowym, nie znam się na tych systemach. I jestem pewien, że nie będę chciał więcej. Zależy mi po prostu na czymś co strzela, co mogę wziąć samemu na wycieczkę, na rower, na geocaching do lasu. Znalazłem coś takiego: https://www.loombard...retta-elite-ii/ Powiem nawet, że nie znam się na nazwach prawdziwych broni - chociaż wiem czym jest Colt 1911 :icon_smile: Bardzo proszę o zrozumienie mnie - wydawać większych pieniędzy też nie chcę, skoro postrzelam tylko kilka razy w roku. EDIT: Ważne też by był to pistolet (większa zabawka) na magazynki, które po prostu ładuję ręcznie (metolowe kulki itp.) Edited May 26, 2015 by FlyneX Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Niestety kolego pomyliłeś fora. ASG to nie wiatrówki i nie nadają się do strzelania tarczowego. Jeżeli nie planujesz strzelania do ludzi to kup wiatrówkę. Co ważne, omijaj takie lombardy i tym podobne strony. Nie wiesz do kogo należała ta replika wcześniej, a to precyzyjna zabawka którą łatwo można uszkodzić. Temat pozostawię otwarty, może zajrzy tu ktoś kto bawi się wiatrówkami albo chociaż wie gdzie takich informacji szukać. Quote Link to post Share on other sites
Karol3101 Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Ciężko będzie znaleźć coś w tym budżecie, ja na twoim miejscu kupiłbym używke crosmana 3576 lub dozbierał troche kasy. Poczytaj na bron.iweb.pl , nasze-wiatrowki.pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts