Jurij1234 Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Witam. Wiem, że jest podobny temat na forum, ale nie zalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Posiadam od niedawna replikę G36 od Umarexa (wersja długa, z EBB, lunetą, kolimatorem, dwójnogiem, palnymi oznaczeniami i szybką wymianą sprężyny). Replika jest strockowa, nic nie było zmieniane. I tu moje pytanie. Jaką włożyć gumkę HU i sprężynę (chodzi mi o konkretne linki np. z Gunfire) aby mieć około 450-480 fps? Z góry dziękuję :) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Frytki do tego? Podobnych tematów na tym forum jest od zajebania. W samym temacie o gietach Aresa jest kilka setupów. Quote Link to post Share on other sites
Jurij1234 Posted June 8, 2015 Author Report Share Posted June 8, 2015 Dziękuję za pomoc, frytki mogę przyjąć, ale tylko dobrze posolone. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Czytając czasami to forum wychodzę z założenia, że tutaj nie można zakładać nowych tematów, ponieważ wszystko już było omawiane. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) Wiesz, jeżeli by się wysilił, to by znalazł wystarczająco odpowiedzi. Sam w temacie o umarexie wypowiadałem się z fotkami nt flaków, i do wymiany jest tam wszystko. Wymieniając samą sprężynę w gb, nie wyprujesz 30 kulek, bez zarżnięcia tłoka, czy osi zębatek. Proszę oto link forum.wmasg.pl/topic/112611-hk-g36-blow-back-umarex/ Edited June 8, 2015 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
MManiek Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 W aresie mam 500 bez żadnej roboty w stocku. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Giermen Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 W aresie mam 500 bez żadnej roboty w stocku. A, czyli replika która powinna (według opis) mieć 350-400 fps (w zależności od wersji), ma w stocku 500, no ładnie ładnie :) Quote Link to post Share on other sites
MManiek Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 No co zrobisz jak nic nie zrobisz :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts