mg schutze Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 (edited) Replika ma kilka minusów na które złożyło sie wymiarowanie ze zdjęć jak i zostawienie frezera samego sobie a on se zrobił na zasadzie +/-10mm... takie życie. Lufa jest stalowa, podstawa muszki alu jak i mocowanie dwójnogu i gwizdek. Chwyt z hipsa pas SRVV dzięki uprzejmości delin0m'a. Z tego miejsca dziękuję wszystkim zagrzewającym mnie do działania :icon_wink: Kilka fotek więcej tutaj http://airsoftphotos.net/album/reportage/518645 Edited June 20, 2015 by mg schutze Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Świetna robota jak zwykle, mogłoby w końcu coś ci nie wyjść, człowiek mniej by użalał się nad sobą jak to nic nie umie. :F Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Złe zwymiarowanie? Tokarz spieprzył sprawe? Strzelcu Karabinu Maszynowego! Laik (zdrastwijte!) nie rozpozna, fachowiec zrozumie problemy. Ja wiem, że dążysz do doskonałości, ale walić te małe problemy. Wygląda świetnie! Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 Dzięki Pany za gratki :) Zapomniałem dodać że całość jest demontowalna i w 5 minut można z tego zrobić PKM :) Quote Link to post Share on other sites
x54 Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 zostawienie frezera samego sobie a on se zrobił na zasadzie +/-10mm... takie życie. No i jak teraz wygląda Twój lekceważący stosunek do moich "godzin spędzonych w warsztacie"? Ja fantazję tłumiłem w zarodku :-) Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 ^^ Środkowy strumień ciepłego moczu, o tak. kolejna fota ;) niedługo konwersja jadzie fświat XD całość nie zajęła więcej niż #80_h_na_warsztacie włącznie z wymiarowaniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts