ciamajda Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Witam. Mam Glocka 19 kwa/ksc z metalowym zamkiem i oznaczeniami. Do tego chciałbym mieć plastikowy kompletny zamek. Moje pytanie dotyczy tego jakie części są mi dokładnie potrzebne żeby to skompletować. Czyli zamek, lufa zewnętrzna i wewnętrzna, sprężyna powrotna. Nie wiem co dokładnie czego szukać z bloku gazowego. Mógłby mi ktoś wymienić jakie to części. Z góry dziękuję i proszę o powstrzymanie się z komentarzami typu wyrzuć kwa/ksc a kup TM. Edited June 28, 2015 by ciamajda Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Wyrzuć kwa i kup TM :teethh: Wątpię żebyś w sklepie znalazł części, pewnie będziesz musiał się bezpośrednio z KWA kontaktować, więc nazwy Ci nie są potrzebne: Quote Link to post Share on other sites
ciamajda Posted June 28, 2015 Author Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Schemat ten już widziałem. Wiem że w Polsce nie dostanę tych części. Poszukuje na razie używanych. Dzięki za zaznaczenie tego co jest mi potrzebne :D Edited June 28, 2015 by ciamajda Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts