Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ala'reko"nstrukcja Medal of Honor: Warfighter

Recommended Posts

Witam. Każdy chyba z was grał w MoH.W. czyż nie? I każdy zna postacie takie jak Stump, Preacher, Dingo, Mother, Voodoo. To jest podstawa. Jak zauwazyłem mają fajne elementy dekoracyjne jak i praktyczne takie jak tomahawk, nozyce do prętów, czy też shotgun tzw. Breacher. Tomahawk to nie problem zaczepic sobie tak jak stump z tyłu na dupie . Wystarczy dorobic Kydex i tyle. Ale do shota i nozyc przydałaby się tak jak u nich na plecach ładownica, na molle palsy. W tym problem bo nie wiem skąd tak krótkie wytrzasnąc albo kto ew. może je uszyc na zamówienie. oprócz tego chciałbym też dopytać gdzie dostac lonże taktyczną w polsce do 300zł max. bo nie moge znaleźć nigdzie. I nie widzialem na oczy ale dopytam o kamuflaż AOR1 i AOR2 bo napenwo cos do reko bedzie ale czy Multicam/ Multi Tropic, czy moze lepszy do lasu bedzie wersja AOR1/2. Więc proszę o mądre odpowiedzi na ww. elementy, moze nie znalazłem bo nie chciałem jak to mówicie ale naprawde juz nie mam siły cały tydzien szukam i dupa. ;/ Byłbym bardzo wdzięczny.

P.S. Jaki tłumik kupic do SigSauera P226 taki jak ma preacher w pierwsze misji ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...