mcrash Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Witam, Nie szukałem tematu, bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Mam problem z magazynkami Midy Cymy od Ak74, ładując kulki i następnie strzelając kulki tak jakby się blokowały, po stuknięciu magazynkiem zaczyna podawać i znowu zacięcie. Jak zwolnię sprężynkę blokującą kulki to kulka wylatuje, a później widać dwie kulki tak jakby w jednym rzędzie. Używam Kulek PJ. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Midy i kulki PJ. Zabójcze połączenie. Rozwijam: używasz dość zacinkogennego typu magazynków, a do tego pchasz do nich kulki kiepskiej jakości :D Zmień na G&G np, problem pewnie ustanie. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Amen. Jeśli na G&G problem nie zniknie (a i tak warto zainwestować) to przeczyść magazynek. Tylko nie smaruj go, bo smar jest jak klej do brudu. Quote Link to post Share on other sites
mcrash Posted July 8, 2015 Author Report Share Posted July 8, 2015 Dzięki, spróbuję. A jeśli problem się nie rozwiąże to dam znać :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts