Sarecik Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 (edited) Zanim przejdę do pytań, chciałbym się przywitać! Mam już roczne doświadczenie z ASG z małą domieszką dawnych gier Paintballowych. Jestem entuzjastą survivalu oraz militariów. Moje błahe pytania są następujące: jak wymienia się gumkę Hop-Up oraz co to jest podkładkowanie HU? Szukałem odpowiedzi w tematach "Porównanie komór HU" lecz nie ma tam nic co by mi pomogło. Artykuły WMASG też niestety niczego mi nie podpowiedziały... Ostatnim pytaniem jest: czym smarować replikę? Osobiście szedłem za ciosem innych, bardziej doświadczonych opinii o używaniu smarów silikonowych (najlepiej w sprayu), lecz pojawiały się w moim środowisku ASG pojedyncze głosy o smarach litowych i innych. Z góry dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi, i jeszcze raz gorąco witam! :icon_smile: Edited July 4, 2015 by Sarecik Link to post Share on other sites
OFF Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Zły dział. Powinieneś zacząć od zapoznania się z forumową szukajką i listą dostępnych działów ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts