MrKudlaty Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Za prę dni wylatuję do USA do pracy i nieuniknione że po sklepech airsoftowych będę latał. Czy ktoś może orientuję się czy nie będzie problemu z przewozem repliki do Polski a dokładnie. Z lotniska w Waszyngtonie na lotnisko w Berlinie i potem samochodem do Polski. Oczywiśćie w bagażu głównym. Czy mogę mieć z tym problemu na lotnisku czy raczej nie ? Quote Link to post Share on other sites
Primcio Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Sam jestem ciekaw, bo miałem zamawiać częsci do repliki. Najlepiej to zadzwoń do Izby Celnej i się zapytaj. Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Nie przewieziesz tego z Niemiec do Polski. Niemcy repliki bez specjalnego oznaczenia traktują jako broń. Lepiej będzie jeśli wyślesz paczkę kurierem. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 http://forum.wmasg.pl/topic/147108-czy-moge-sprowadzic-replike-z-usa/ przejrzyj temat, w razie czego zaczep Konrada na privie żeby Ci dokładnie objaśnił co i jak. Quote Link to post Share on other sites
banar Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 może być problem jeśli tego nie zgłosisz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts