Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zestaw do 700 zł

Recommended Posts

Dzień dobry, zaczynam przygodę z ASG i pomimo spędzenia masy czasu na forum nie udało mi się wybrać niczego konkretnego. Głównym powodem jest niechęć do replik AK (zwyczajnie mi się nie podobają) i złe opinie nt. gearboxów V2.

Początkowo myślałem nad:

Z tym, że z wyżej wymienionych powodów pasuje zmienić replikę na coś wytrzymalszego, a jednocześnie nadającego się do lasu. Budżet 700 zł.

Może odpuścić sobie baterię, dorzucić te kilkadziesiąt złotych i skorzystać z promocji?

"Złe opinie na temat GB v2", a podałeś dziadowską emkę, w której takowy siedzi :icon_biggrin: Wybrałeś też beznadzejny akumulator, przeczytaj ten artykuł o akumulatorach:

http://wmasg.pl/pl/a...ght=akumulatory

Dlatego też napisałem niżej, że chcę ten zestaw zmienić, ze względu na V2

Okulary i kulki wybrałeś dobre. Teraz określ się, czy faktycznie chcesz jaką replikę z pominięciem AK.

Niestety, po prostu najzwyczajniej w świecie nie podoba mi się wygląd AK

Edited by tazoru

Te cymki nie są takie złe, ale ja zbierałbym i tak na specnę. Protip odnośnie akumulatorów: kupujemy je tylko w sklepach modelarskich, albo allegro (u użytkowników z dużą ilością pozytywnych komentarzy). Sklepy ersoftowe po prostu na nich zdzierają.

Wybiorę raczej tą CYMe. Nie chcę więcej kasy wykładać, bo to pierwsza replika, więc nie wiem czy ASG mnie wciągnie.

Skompletowałem takie zamówienie:

Bez baterii, ponieważ i tak przekroczyłem budżet, dokupię jak tylko będzie okazja.

Na szczęście mam już ładowarkę mikroprocesorową (Redox Alpha) więc stockowa bateria jakiś czas posłuży.

Wygląda w porządku?