thuglifev3 Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Witam,otóż mam taki problem, że niedosłyszę na oba uszy przez co bardzo ciężko jest mi współpracować z teamem podczas strzelanek ,zwłaszcza wieczornych gdzie nie można się porozumieć gestami.Ostatnio kupel zakupił sobie słuchawki comtac II i dał mi je nałożyć i ustawił opcje w taki sposób,żeby nagłośniało otoczenie na maksa, czułem różnice,jednak moje pytanie brzmi czy są jakieś inne słuchawki nauszne tego pokroju,które jeszcze bardziej nagłośnią teren? Dziękuję za odpowiedzi:) ps.aparaty słuchowe już mam,bez takich komentarzy proszę:) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Ostatnio kupel zakupił sobie słuchawki comtac II Rozumiem, że chyba raczej KOPIE słuchawek Comtac II? Quote Link to post Share on other sites
thuglifev3 Posted July 14, 2015 Author Report Share Posted July 14, 2015 Na to wygląda Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 No to chyba czas zbierać na oryginały :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
CleaneRSBS Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Na eBay dasz radę kupić Comtac XP za jakieś 700-800zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts