Galis Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Witam serdecznie. Mam do was pytanie, czy ktoś miał styczność z G03 NV od LCT? Konkretnie chodzi mi o ten model http://gunfire.pl/product-pol-1152198592-Replika-karabinu-szturmowego-G03-NV.html Mimo mojego rusofilstwa nie poznaje jaki to konkretny model, będe go nazywał "AK z metra". Dla mnie wygląda jak wyjęty z Metra Last Light ;) Ale to nie ważne, ważne jest to, że chciałbym zapytać się o osiągi tego modelu, czy w stocku ma choć podobną sumę FPSów to podanych ~415? :D I czy ktoś się strzelał z tej repliczki? Jeśli tak byłby w stanie mi powiedzieć jak się sprawuje? :) (Jeśli o tym modelu były już posty, to przepraszam za spam) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
KonradMK Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Hej, kupiłem tę replikę, ale niestety nie strzelałem bo zależy mi tylko na body. Co do modelu to jest to autorski pomysł LCT więc nie jest to replika żadnego konkretnego modelu AK. Bardzo ciężki (4kg) wykonanie super, wszystko stalowe poza kolbą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts