emiliano807 Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Witam,mam problem z g36c a mianowicie jak strzelałem to kulka raz podkręcała raz nie raz leciała jak by na zerowym hopku albo na full hop czego to może być przyczyną ? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Możesz napisać jeszcze raz? Tym razem po Polsku? Quote Link to post Share on other sites
emiliano807 Posted July 24, 2015 Author Report Share Posted July 24, 2015 (edited) Możesz napisać jeszcze raz? Tym razem po Polsku? Na wyregulowanym Hop upie kulki mi się same podkręcają i jest dupne skupienie za przeproszeniem nie lecą prosto a strzelam na 0,25 guarder czy to może być wina gumki hop up Edited July 24, 2015 by emiliano807 Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Z tego co zrozumiałem, to wszystko jest w porządku. Dziadowskie skupienie to wina lufy i gumki. Quote Link to post Share on other sites
emiliano807 Posted July 24, 2015 Author Report Share Posted July 24, 2015 tak wszystko jest w porządku gb działa jak należy, wymiana gumki powinna pomóc założę przeźroczystą sylikonową od guardera Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts