arend Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Najtańsza szyna plasticzana z komisu czy aledrogo i najtańsze koli. Czyna przylepioma na klej epoksydowy i poprawiona wkrętem. Ale poprę Durrra, Ani potrzeby ani uroku. Ostatecznie możesz kombinować Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Zwykłą kropelką czy czymś na górę repliki przykleisz taką szynę http://taniemilitaria.pl/pl,pojedyncza-szyna-ris-22-mm,3,3,109,118,5201.html#.VbsxDrVc2Js tylko poszukaj plastikowej lepiej by się kleju trzymała. I na to już możesz dodać jakiś kolimator czy coś, ale inwestowanie w AGMa według mnie nie ma sensu, chyba że byś kupił jakiś dobry koli , a potem go przełożył do nowej lepszej repliki jak kupisz. Ja swego czasu miałem w AGMie przyklejone izolką tuż przy końcu lufy zewnętrznej latarkę i laser, taki bajer do cqb :icon_razz2: , wersja short. Ale na laserze się wyłożyłem, bo kupiłem fajny za prawie 50zł, a ma szyne 11m do wiatrówek czy czegoś tam. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Arend - cudo! Wygląda pokracznie, ale jest jak helikopter - lata, bo jest tak brzydki, że Ziemia go odpycha :) Metal z plastikiem też można skleić, ale trzeba odpowiedniego kleju. Quote Link to post Share on other sites
R33C Posted July 31, 2015 Author Report Share Posted July 31, 2015 Kurde, tak mnie już strasznie wciągło to ASG, gdyby nie to że nie mam narazie się z kim strzelać to już bym kupował cały sprzęt... mam nadzieje że ktoś się znajdzie w mojej mieścinie, może uda się zebrać kilka osób do regularnych strzelanek A tak swoją drogą, jak to jest z miejscami na strzelanki? Nikt się nie będzie przyczepiał że np strzelamy się w lesie? Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Może się zawsze ktoś dowalić, ale jak mu wytłumaczysz. Ale jeżeli to będzie jego prywatny las to może się wkurzyć, a jeśli jakiś normalny las to poprostu nie rozkopujcie sćiółki itp. Jesteś z Piotrkowa, a on wcale nie jest taki mały, powinny się jakieś ekipy znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
monkkk Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 R33C Jest na Facebooku grupa asg łódzkie i często organizują jakieś eventy np na skrzynkach. Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts