Yeah Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Siemanko Mam problem z odciąganiem tego dzyndzla (zapomniałem jak to się nazywało), który jest na końcu body, przed kolbą i dzięki niemu odskakuje osłona okna łusek. Nie wiem, czemu po odciągnięciu owego dzyndzla i puszczeniu go wolno nie wraca on na swoje miejsce i nie zakrywa pokrętła od HopUp. Problem pojawił się dopiero dziś, jak zmieniałem preckę i musiałem mniej więcej rozłożyć replikę. Jeśli ktoś wie, z czego może to wynikać to będę bardzo bardzo wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
asasinmen Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Prawdopodobnie spadła Ci sprężynka która trzyma rączkę przeładowania. Przez co nie wraca. Quote Link to post Share on other sites
Yeah Posted July 31, 2015 Author Report Share Posted July 31, 2015 Problem w tym, że ta sprężynka tam jest i dość dziwnie się zachowuje, nie może znaleźć swojego miejsca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts