seze5 Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 witam znalazlem wyzej wymieniona replike? jest teraz na przecenie za 637,http://gunfire.pl/product-pol-1152192369-Replika-karabinka-GFG07-CQBR.html#tabs_58676 Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Wyśmienicie by było, żebyś napisał to jeszcze raz, tym razem po Polsku. Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 (edited) znalazlem wyzej wymieniona replike? Pytasz się czy oznajmiasz? :teeth: A co do repliki to ja bym chyba kupił Specnę, ta promocja pewnie i tak jest fejkowa. Edited August 7, 2015 by Elektrycerz Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 (edited) Te emki od gfc strzelają nawet nieźle. Ta którą miałem ja, ale inny model, miała między innymi 8 czy 9mm łożyska, mosfet, wytrzymały szkielet geraboxa*, tłok z pełną metalową szczęką, łożyskowaną prowadnicę, nie najgorszy silnik i świetne zębatki. Jednak lubią się zepsuć. *Omawiany szkielet wytrzymuje mocne sprężyny, ale wyłamuje się część odpowiadająca za to żeby spust nie spadał. W innej zdarzyło mi się też że coś przerwało kabel w stocku. Edited August 8, 2015 by Alanos Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts