MrKudlaty Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Witam, Poszedł mi gear box w replice o łożyskach 7mm Pytanie czy kał kupie gear box np o łożyskach 8,9 mm to czy zebrali i reszta wnętrzności GB bedą działać i współpracowac. Z góry dziękuje Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Rozumiem, że pękł Ci szkielet? Najlepiej kup tej samej firmy, na tych samych łożyskach. Inne jak najbardziej powinny pasować, aczkolwiek nie zawszę bez małych przeróbek ;-) Jakbyś chciał to ja mam na sprzedaż elemmenta z łożyskami kulkowymi i płytką selektora ognia ale to już PW ;-) Ogółem sprawa jest taka, że jeśli kupisz szkielet z miejscem na łożyska 8mm to po prostu musisz kupić łożyska i tyle ;-) Aczkolwiek tak jak mówię, czasami trzeba coś podpiłować itp ;-) Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Kudłaty, Ty tego posta półdupkiem pisałeś, czy co? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Powiedz mi kolego jak mamy Ci pomóc skoro napisałeś tak, że ledwo możemy Cię zrozumieć? Quote Link to post Share on other sites
MrKudlaty Posted September 3, 2015 Author Report Share Posted September 3, 2015 Hawk masz troche racje. Szemrglu jak to czytam drugi raz sam nie ogarniam Eryk dzięki za odpowiedz. Uzyskałem to czego potrzebowałem. Wielkie dzięki Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Pękł Ci szkielet firmy X? Kup ten sam szkielet firmy X, ten na pewno nie pęknie! Poważnie, albo daj słabszą sprężynę, albo sorbo, albo zmień części.Albo lepszy szkielet. Co do wielkości łożysk, to najczęściej są w zestawie.Jednak i tak trzeba to spodkładkować. Daj to komuś kto się na tym zna. Quote Link to post Share on other sites
Seterus Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Każdy szkielet prędzej czy później peknie Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Pękł Ci szkielet firmy X? Kup ten sam szkielet firmy X, ten na pewno nie pęknie! Poważnie, albo daj słabszą sprężynę, albo sorbo, albo zmień części.Albo lepszy szkielet. Co do wielkości łożysk, to najczęściej są w zestawie.Jednak i tak trzeba to spodkładkować. Daj to komuś kto się na tym zna. Buahaha :hahaha:Weź przeczytaj to co napisałeś :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Krwawy to była ironia.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts