Moize Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 (edited) Witam, mam taki problem, wczoraj doszedł mój nowiuśki glock z taiwanguna, przestrzeliłem go wczoraj wieczorem i po ostatnim strzale z serii tj. wywalonym magu kulek zaczął syczeć delikatnie magazynek. Nie zwróciłem na to większej uwagi bo nie miałem po prostu czasu, dzisiaj do tego wróciłem, naładowałem magazynek i nagle słyszę że nadal syczy, przestrzeliłem go, działa, jednak nadal syczy. Postanowiłem nagrać wideo na którym wszystko mniej więcej jest widoczne i spytać tutaj o poradę. Być może nie słychać tego na nagraniu, jednak cały czas delikatnie syczy, gdy magazynek załadowany, również. Proszę o szybką odpowiedź. p.s blowback działa, po prostu mam telefon nagrywający 2 klatki na sekunde :) Edited September 11, 2015 by Moize Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 Delikatnie... :D Słałbym na gwarancję, po co samemu grzebać. Quote Link to post Share on other sites
Moize Posted September 15, 2015 Author Report Share Posted September 15, 2015 poleciała, zobaczymy jak Taiwangun rozwiązuje takie akcje :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts