turbokolor1 Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 (edited) Witam dopiero co zaczynam przygodę z ASG i prosiłbym kogoś kto wie coś wiecej na ten temat niż ja o podpowiedź . Mam 2 pytania , mianowicie co polecacie bardziej jaki karabinem elektryczny : Karabinek szturmowy AEG GFG23 Pistolet maszynowy AEG B&T MP5A5 Oraz jeszcze jedno gdzie w Warszawie można postrzelać z jakimiś ekipami lub gdzie są takie miejsca w weekend gdzie bedzie troche ludzi chetnych na to :icon_smile: . Z góry dziękuje i pozdrawiam Edited September 25, 2015 by turbokolor1 Quote Link to post Share on other sites
kamlap21 Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 (edited) Co do repliki na początek mogę polecić Ci G36C firmy Boyi. Jako pierwsza replika sprawdza się świetnie. ( Używaną na olx wyrwiesz za 400 zł ) Gdzie można się postrzelać ? Killhouse w Warszawie. Świetna atmosfera i super ceny ( 20 zł wejście - 3 h zabawy ). Ogólnie polecam to miejsce. Edited September 27, 2015 by kamlap21 Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 No właśnie jako pierwsza nie, trzeba trochę się pobawić, żeby działała dobrze (chociaż to właśnie G-001 była moją pierwszą repliką). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts